Fra
Til

Vi har så langt ingen kjente spor av smitte på campingplassen, hverken hos ansatte eller gjester. Men vi har full beredskap og fokus på dette. Skulle det oppstå smittetilfeller hos oss vil isoleringstiltak gjøres umiddelbart og skulle det være noen som helst mistanke om smittefare her hos oss vil vi straks opplyse om dette og eventuelt stenge inntil fare er over.


Renhold og hygiene er til enhver tid svært høyt prioritert hos oss. Vi er alltid opptatt av klima og miljø, men vil i en unntaksperiode nå benytte sterkere desinfiserende midler og mer antibakteriell spray enn vi ellers gjør - spesielt når det gjelder desinfisering av utsatte berøringspunkter som f.eks dørhåndtak, kortterminaler, lysbrytere, toalettknapper og armaturer. Håndsprit settes frem til gjester på alle toalett, baderom og fellesområder. Vi oppfordrer forøvrig  til nøye håndhygiene og vi håndhilser ikke på hverken gjester eller ansatte.
 
Så lenge Mjøsa Ferie & Fritidssenter er en smittefri sone, gjelder normale avbestillingsbetingelser. Om du er forhindret fra å reise pga karantene må dette tas opp med din leverandør av reiseforsikring.