Fra
Til

Priser og betaling


Alle priser som er opplyst i Mjøsa Ferie og Fritidssenter online bookingsystem er som alle andre steder på hjemmesiden opplyst i norske kroner inklusive moms og alle avgifter med mindre annet er opplyst og klart fremgår i den gjeldende situasjon.
Betaling foregår ved å benytte et av de godkjente betalingskort/ kredittkort i online booking, blant annet Visa, Mastercard og Diners. Det er ikke pålagt gebyr på handel som foregår gjennom online booking. Ved fakturering (Bedrifter) legges et faktureringsgebyr til.

 

Informasjon om handel på Internett


Du kan trygt handle på Internett gjennom vårt online bookingsystem. Du som forbruker er i utgangspunktet sikret i forhold til et eventuelt misbruk av ditt kredittkort på nettet og det er derfor ikke noen selvrisiko ved misbruk av ditt betalingskort via Internett.


Forsendelse og levering


Du vil ved booking og betaling av en hytte, en utleievogn, eller en plass til egen bobil, telt eller campingvogn få forevist en bekreftelse fra Mjosa Ferie og Fritidssenter, hvor detaljene for ditt kjøp fremgår. Bekreftelsen kan printes ut fra hjemmesiden etter gjennomført booking, og den sendes også via e-mail umiddelbart etter kjøpet, dersom korrekt e-mailadresse er opplyst av kjøper.
Levering av det bestilte produkt skjer ved ankomst til Mjosa Ferie og Fritidssenter på ankomstdagen (og avsluttes ved avreise på avreisedagen). Begge disse tidspunkter opplyses i den ovennevnte bekreftelsen.

 

Angrerett og refusjon


Du har mulighet til å annullere din booking på følgende vilkår:
•    Hvis du avbestiller innen 14 dager etter bestillingen er foretatt, refunderes hele 
      beløpet.
 Ellers gjelder nedenstående.
•    Hvis du avbestiller mer enn 30 dager før ankomst
      får du hele beløpet godtgjort unntatt et administrasjonsgebyr på NOK 200,-.
•    Hvis du avbestiller mindre enn 30 dager og mer enn 7 dager før ankomst,
      kan du få halvparten av beløpet refundert.
•    Hvis du avbestiller mindre enn 7 dager før ankomst,
      mister du dessverre hele det innbetalte beløpet.

 

Registrering av opplysninger


Mjøsa Ferie og Fritidssenter registrerer ditt navn, din adresse, din e-mail samt andre opplysninger oppgitt i forbindelse med kjøpet, i sitt kunderegister. Opplysningerne videregis ikke, men Hallingdal Feriepark beholder registreringen i 5 år. Mjøsa Ferie og Fritidssenter anvender serverside cookies og en sikker forbindelse til å skape sikkerheten om de opplysninger, som du avgir på siden. Ved betaling med kredittkort skjer registreringen via en sikker server, hvor opplysningene krypteres før de sendes over Internett.


Reklamasjonsbehandling


Hvis du av en eller annen grunn ikke mottar bekreftelse på ditt kjøp, og du ikke har mottatt en feilmelding fra systemet, kan du skrive til nedenstående adresse eller ringe vårt telefonnummer. Klager over bookingforløpet, selve bookingen eller produktet (oppholdet) skal skje innenfor rimelig tid, etter du har oppdaget feilen eller burde ha oppdaget feilen ved allminnelig gjennomgang av din bekreftelse. Du kan klage skriftlig eller muntlig. Étt år etter mottagelsen av varen (oppholdet) opphører retten til å klage, med mindre annet er avtalt. Når Mjosa Ferie og Fritidssenter mottar din klage på et produkt eller en tjeneste, behandles klagen snarest mulig. Mjosa Ferie og Fritidssenter vil ta stilling til om varen skal refunderes, byttes eller om det skal gis prisavslag.


Foretaksopplysninger

Mjøsa Ferie og Fritidssenter

Bureiservegen 5
   
2384 Brumunddal

telefon 91363168
post@mjosaferie.no
Orgnr  NO 917962928 MVA