Fra
Til

Velkommen til Mjøsa Ferie & Fritidssenter

Naturskjønn familiecamping ved Mjøsa

Campingplassen Mjøsa ferie og Fritidssenter befinner seg rett nord for Brumunddal og bare 10 minutters kjøretur fra Hamar. Her finnes mer enn 300 oppstillingsplasser for campingvogner, bobiler og telt, både for langtids camping og drop in overnatting. Her har vi lang strandlinje og en av Mjøsas aller fineste badeplasser, småbåthavn med yrende liv, storkiosk, grillstue og sommerservering i stor lavvo med panoramautsikt over Mjøsa, minigolf, fotballplass, lekeplass og mye mer.

Hytter & Camping

Hytter & Camping

Vi har et godt utvalg av bomuligheter for kortere eller lengre opphold. Trenger du overnatting i Hedmarksdistriktet mellom Hamar, Brumunddal og Lillehammer, kan vi tilby:
• Hytter

• Leiligheter

• Camping plasser

• Kort/langtidsleie utover 10 dager

Priser

Priser

Her vises en del priseksempler. NB! Prisene varierer noe med sesong og årstid. Søk i onlinebookingen på spesifikke datoer for å få et eksakt pristilbud.

Mjøsa-opplevelser

Mjøsa-opplevelser

Camping med Mjøsa som nærmeste nabo gir en rekke muligheter for morsom aktivitet for barn og voksne - vannaktiviteter som tråkkebåter, kanopadling, SUP og ikke minst fantastiske fiskemuligheter. Skogområdene rundt gir fine turmuligheter og i gangavstand finnes både Brumunddal sentrum med gågate og sjarmerende torg med ute- og inneservering, kjøpesenter og flere hyggelige muligheter.

Resepsjon og storkiosk - åpningstider

Resepsjon og storkiosk - åpningstider

Resepsjonen ligger i hovedbygget, sentralt på campingplassen. Hit er gjester alltid velkommen til å få informasjon og hjelp, samt at vi har storkiosk med is, brus, godsaker, litt nødvendigheter og praktiske campingdetaljer. Vi har også kaffe og bord å sitte ved - men oppfordrer selvfølgelig foreløpig til å holde god avstand til andre. Kontakt oss på telefon 62359800 og e-post.

Vanlige åpningstider :
• Mandag til fredag.........kl 0800-2000
• Lørdag og søndag........kl 0900-2000

Lavvoen - hyggelig servering med utsikt

Lavvoen - hyggelig servering med utsikt

Lavvoen er et hyggelig samlingssted med servering av enkle middagsretter, pizza og god drikke av mange slag. Uteservering med Mjøsas beste utsikt og hyggeligste gjester! 

Folder & meny 2019

Folder & meny 2019

Last ned folder og meny 2019 HER

Hyggelig grillhus

Hyggelig grillhus

Koselig grillhus står til disposisjon for alle våre camping-gjester. Idyllisk, men anbefales neppe for reisende basket-lag.
Mange muligheter for opplevelser i området

Mange muligheter for opplevelser i området

Hamar-Brumunddal-Lillehammer-området byr på mange muligheter for gode opplevelser for barn og voksne - uten å reise lang fra campingplassen Mjøsa Ferie og Fritidssenter: Mjøsparken, Helgøya, Prøysenhuset, ruinene på Domkirkeodden, Hunderfossen Familiepark, osv, osv... kanskje du må bestille lengre ferie?

MjøsaFerie og Fritidssenter familievertskap

MjøsaFerie og Fritidssenter familievertskap

Campingplassen Mjøsa ble etablert i 2007 av familien Ødegården, som fortsatt er vennlig vertskap for campingplassen som i 2017 ble en del av Topcamp. Jørn Ødegården er daglig leder, søster Kristin og far Jarl er også svært engasjert i drift av campingplassen og anlegget. 

Båssenden båtforening

Båssenden båtforening

Mjøsa har et rikt maritimt liv av småbåter. Vår nærmeste nabo er Båssenden Båtforenings brygge. Der finnes 15 gjesteplasser med tilgang til vann og strøm for båter på tur. Båtfolk kan kjøpe tilgang til dusj og toalett på campingen, og er selvfølgelig velkommen til å handle i kiosken, besøke lavvoen, osv. 

Mjøsa Ferie og Fritidssenter er en Topcamp

Mjøsa Ferie og Fritidssenter er en Topcamp

Mjøsa Ferie og Fritidssenter er en del av Topcamp, en kjede av spesielt attraktive campingplasser - med glaskap som drivkraft for gode opplevelser. Du vil alltid finne et godt tilbud av aktivitets- og opplevelsesmuligheter på Topcamp plasser. Vi anbefaler på det varmeste

• Bogstad Camping Oslo
• Ekeberg Camping Oslo
• Hallingdal Feriepark i Ål 
• Sjøsanden Feriepark ved Mandal
• Onsakervika Camping nær Hønefoss

Venner og samarbeidspartnere

Venner og samarbeidspartnere

Hedmark er fullt av trivelige folk og Mjøsa Ferie og Fritidssenter er ikke noe unntak. Vi har godt og hyggelig samarbeide med en rekke aktører lokalt og lenger unna, camping , overnatting, turist og opplevelses-aktører.
Været

Været

Her finnes oppdatert værvarsel fra Storm og Yr.
Bilder

Bilder

Noen bilder fra Mjøsa Ferie og Fritidssenter og omegn.
Personvern

Personvern

Vi følger reglene - og du bestemmer hvilken informasjon som finnes om deg.
Vilkår og betingelser ved bestilling

Vilkår og betingelser ved bestilling

Her finner du informasjon i forbindelse ved bestilling, f.eks hvordan vi behandler dine opplysninger, hvordan du mottar din kvittering, våre avbestillingsvilkår og andre opplysninger av den typen som de fleste av oss aldri leser før det har oppstått en diskusjon.