Camping

Plassen har mer enn 400 plasser for campingvogner, bobiler og telt. Vi har en lang rekke gjester som har satt nok pris på stedet til at de har valgt å bli langtidsgjester, men vi sørger for så nær som alltid å ha kapasitet for dropin camping. Enten du kommer med campingvogn, bobil eller et telt under armen, kan vi tilby en hyggelig plass:
• Campingvogn / caravan

• Bobil

• Telt

Camping - plass for Campingvogn / Caravan

Camping - plass for Campingvogn / Caravan

Vi har et stort utvalg av ca 120 kvadratmeters gode plasser for campingvogn / caravan med enkel adkomst og tilkopling for strøm. Gratis wifi til alle gjester. Campingplassen dekker et stort område med noen forstyrrelser. Dekning og hastighet vil dermed variere noe, men du vil alltid finne soner med god dekning.

Bobil plasser

Bobil plasser

Vi har et felt med nye, strøkne bobilplasser med asfalt parkering og gress rundt, med tilkopling for strøm.
Gratis wifi til alle gjester. Campingplassen dekker et stort område med noen forstyrrelser. Dekning og hastighet vil dermed variere noe, men du vil alltid finne soner med god dekning.
Tømmestasjon greit tilgjengelig og gratis for betalende gjester. Tømming av bobil/campingtoalett for de som ikke bor hos oss koster kr 50,-

Teltplass

Teltplass

Hyggelige plasser for små og store telt med parkering rett ved siden av. Som regel kan vi tilby mulighet for strømtilkopling også for telt-gjester som ønsker det, men vi kan ikke garantere at dette alltid er tilgjengelig. Gratis wifi til alle gjester. Campingplassen dekker et stort område med noen forstyrrelser. Dekning og hastighet vil dermed variere noe, men du vil alltid finne soner med god dekning.
Camping
telt8
camping_caravan_plass
camping_bobil_plass8
DSC00534-1024x768
framsidebilde-1024x768
20170720_071938-768x576
oversikt_ny1