Hytter

2 stk NYE STORE HYTTER med bad

 

 

Før fellesferien skal vi ha tre splitter nye hytter på plass! Disse hyttene har tre soverom og egner seg utmerket for opptil 6 personer, i alle fall hvis noen av dem er barn. Hyttene er svært moderne, med luftig takhøyde og store vinduer med utsikt mot Mjøsa, åpen kjøkkenløsning og lekkert bad. I tillegg er det peis , tv og wifi på alle hyttene.

Med tre soverom er hyttene et meget rimelig alternativ for overnatting om man sammenligner med pris for tre eller to hotellrom i Lillehammer-Hamar-regionen – samtidig som man får mye mer – hyggelig stue, kjøkken og terrasse utenfor!

For ordens skyld: Bildene er illustrasjonsfoto fra leverandør og ikke spesifikt fra våre hytter, som vil bli enda finere!

Bildetekster:

• Kjøkken med koke/stekemuligheter, oppvaskmaskin og kjøleskap

• Baderom
• Hyggelig stue med luftig takhøyde og store vinduer
• Koselig spiseplass

• Sov godt! 3 arealeffektive soverom

Kr 1500 pr. natt.

 

Hytter små – 4 stk.

De har kjøkken med utstyr, tv/dvd mm. Et soverom med 2 familiekøyer. Hyttene har ikke egne bad, men ligger kun 15 meter fra serviceanlegget.

Innvendig hytte

Innvendig hytte

Soverom i hytte

Soverom i hytte

Fra kr. 570,- pr. natt. De har kjøkken med utstyr, tv/dvd mm. Et soverom med 2 familiekøyer. Hyttene har ikke egne bad, men ligger kun 15 meter fra serviceanlegget.

Evt. leie av sengetøy kr. 80,- , og vask kr. 150,-.